Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Homeopátia merevedési zavarokban

2008.05.10

Homeopátia merevedési zavarokban

 


A merevedés, az orgazmus és a magömlés reflexek – de nem automata módon működő reflexek. Gondolataink és érzéseink, a társadalmi kötöttségek és a teljesítménykényszer befolyásolják ezeket az érzékeny területeket. A probléma pszichés hátteréről számos könyvet írtak. Ebben a cikkben azt szeretnénk megmutatni, hogy létezik homeopátiás segítség a férfiak szexuális problémáira.

 


1. Az aktustól való félelem

Okozhatja a megfelelő ismeretek hiánya, félelem a betegségektől, vagy gyermekkori érzelmi trauma is. Ha a férfi személyisége bizonytalan, gátlásos, és nem képes kapcsolatot teremteni, pszichiáter, vagy alkati kezelést javasló homeopata segítsége szükséges.
Érdemes azonban kipróbálni a következő szereket, napi 2x5 golyó adagban, 5 napon keresztül:Lycopodium 15 CH, olyan férfinak, akinek erős a vágya, de fél a kudarctól.


Argentum nitricum 30 CH, annak, aki mániákusan tart a betegségektől.


Ignatia 30 CH, ha egy gyász, vagy szerelmi csalódás óta nem működik a dolog.

 


2. Erekciós problémák

Az erekciós problémák sokszor fizikai eredetűek. Gyakori ok a cukorbetegség, a stressz, egyéb idegi probléma, sőt a helyzetet okozhatja gyógyszer vagy stimuláns mellékhatása is.
Ha időnként fordul elő, ennek legtöbbször a kimerültség az oka. Ha azonban a férfi a sikertelenség ördögi körébe kerül, és nincs betegség a dolog hátterében, az alábbi szerek segíthetnek: (adagolás a fentiek szerint)

 

Lycopodium 15 CH, olyan férfinak, akinek erős a vágya, de fél a kudarctól, a hímvessző hideg és mozdulatlan, vagy még behatolás előtt megtörténik a magömlés.


Agnus 30 CH, amikor túl gyakori nemi élet következményeképpen a férfi nem tud megfelelő merevedést produkálni.


Arnica 30 CH, ha sérülés éri az ágyékát (tökönrúgás után)


Hypericum 30 CH, ha a tünet a gerincet ért ütés után tapasztalható. (Orvosi kivizsgálás elengedhetetlen!)


Conium 30 CH, hosszú önmegtartóztatás után nem tud erekciót produkálni, bár a vágya sürgető. A lába hideg és görcsökre hajlamos.


Caladium 30 CH, álomból ébredve merevedést tapasztal, de az lelohad, ahogy teljesen felébred.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.